MALTA - DOČEK NOVE GODINE

5 dana / 4 noćenja ~ Avionski prevoz

M A L T A

SmeštenausamomcentruMediterana, saizuzetnopovoljnomklimomivelikimbrojemsunčanihsati, Maltajepravirajzasveonekoji želesebidapriuštesasvimnovoiskustvo. Njenoistorijskonasleđesvedočio 7000 godinadugojcivilizaciji, osvajalisujebrojninarodiiostavljalitragove, svojuslavujedoživelazavreme čuvenihvitezovaredaSvetogJovana, zahvaljujući čemujojovajneobičanspojkulturaimnoštvoistorijskihspomenikaiturističkihatrakcija, danasdajeposebnu čar. OvojedinstvenoostrvopružaVambezbrojmogućnostipotpunoseopustitenajednimodnajlepšihplažauSredozemlju, iliistražitekulturna, umetničkaiprirodnabogatstva, posetitenekiodrestoranaiokusitemalteškespecijaliteteiliseprepustite čarimanoćnogprovodaizborjeVaš iskoroneograničen!

DIREKTAN ČARTER LET DO BISERNOG OSTRVA MEDITERANA
(5 dana / 4 noćenja) – avionom

 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu AIK Banke na dan uplate)

Hoteli

Usluga

                      30.12.2017 – 03.01.2018.

Sliema Chalet 3*

ND

535€

Plaza Regency 3*

ND

555€

Carlton 3*

ND

555€

Cavalieri 4*

ND

575€

Diplomat 4*

ND

600€

Preluna  4*

ND

615€

Radisson Blu Resort 5*

ND

730€

Grand Hotel Excelsior 5*

ND

750€

Inetercontinental 5*

ND

755€

Hilton  5*

ND

835€

Napomena: Jednokrevetne i trokrevetne sobe isključivo na upit

Informacije o aranžmanu

1. dan (30.12.2017.) BEOGRAD- MALTA Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Direktan čarter let. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan (31.12.2017) MALTA. Doručak, slobodno vreme, individualni doček Nove godine
3-4. dan (01.01-02.01.2018.) MALTA  Doručak, slobodno vreme, Noćenje
5. dan (03.01.2018.) MALTA–BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje nakon dva sata.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd–Malta-Beograd, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluga iz cenovnika, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.
U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 35.45 evra ( taksa Apt Beograd 16.50 evra , 0,98 RF , Apt Malta 18.75 evra),. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. U cenu, takođe, nisu uključeni fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi, ekološka taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi 0,5evra po osobi po noći.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Malteška Tura - Prvo se obilazi primorsko selo Blue Grotto, gde se po želji može otići čamcem do čuvenih Plavih pećina. Put se nastavlja do Tarxien-a, megalitskog hrama koji je stariji čak i od piramida u Egipu. Potom se ide u grad Mdina, poznat kao „grad tišine“ koji je bio prestonica u Srednjem veku. Grad je okružen zidinama, gde u vilama još uvek žive aristokratske porodice koje su potomci srednjovekovnih malteških vitezova. Vreme za ručak je predviđeno u gradu Rabat, drevnom predgrađu Mdine. Posle ručka, put se nastavlja do zanatskog sela, gde se može videti kako se duva staklo,izrađuje nakit od srebra i zlata, i keramika;poželji se može kupiti neki suvenir.Dalje nas put vodi do Mosta-grada u kom s nalazi crkva sa kupolom koja je treća po veličini u Evropi.(Cena izleta oko 65eur)

Ostrvo Gozo - Gozo je znatno manje i mnogo zelenije ostrvo od Malte i na njemu je nimfa Kalipso, prema legendi, držala zatočenog Odiseja sedam godina. Do njega se odlazi trajektom i prvo se stiže do tačke Belvedere, odakle se pruža pogled na ostrvo Komino. Zatim se ide do peščane plaže Ramla bay, koja je poznata po narandžasto-crvenoj boji peska koji se može naći samo na tom mestu. Dalje put vodi do glavnog grada Viktorija, gde će se prošetati po utvrđenju The Citadella (drevnim zidinama grada) i uživati u panoramskom pogledu na celo ostrvo. Ovde je predviđeno vreme za ručak i kupovinu na pijaci. Nastavlja se do zaliva Dvejra (Dwejra bay), gde se nalaze tri prirodne atrakcije: unutrašnje more, azurni prozori „pečurka-stena“. Na kraju se obilazi zaliv Šlendi (Xlendi), kao i lokacija na kojoj je snimana scena vencanja Denarys Targerian i Drogo-a u seriji „Igra prestola“.(Cena izleta oko 62eur)

VALLETTA – Poludnevni izlet do Vallette, glavnog grada Malte koji je okružen brojnim masivnim zidinama i tvrđavama. Ovo su izgradili vitezovi ST John-a u 16veku. Maltežani su jako ponosni sa svoju prestonicu koja predstavlja deo svetske baštine. Tura započinje sa Multivision Malta Expirience, koja nas uvodi u veoma zanimljiv pregled istorije ostrva kroz vekove. Nakon toga nastavlja se do  Barraca Gardens odakle se pruža prelep pogledna Grand Harbour. Uverite se svojim očima zašto je toliko filmova snimano na Malti. Nakon ture, predviđeno je slobodno vreme(oko 1h) da se prošeta, popije kafa ili proba neki od fantastičnih malteških slatkiša.(Cena izleta oko 47eur)
           
Krstarenje (HARBOUR CRUISE)
Polazi se brodom iz grada Slima, prolazi se pored manjih obalskih gradova, Manoel ostrva (gde su snimane neke scene serije Game of Thrones), brodogradilište koje postoji još od Srednjeg veka, glavnog grada Valete i starih gradića, poznatih kao „tri grada“ (Three Cities). Sa morske strane će se videti moćne zidine, koji okružuju Valetu i ova „tri grada“ (Vittoriosa, Cospicua, Senglea), koji su takođe sagrađeni u srednjovekovnom dobu. Izlet traje oko 1,5 sati. Transfer od/do hotela nije uračunat. (Cena izleta oko 20eur)

OPŠTE I KORISNE INFORMACIJE

Malta je ostrvska država, republika po uređenju, postala je članica Evropske unije od 2004. godine. Malteški arhipelag čine tri naseljena ostrva: Malta, Gozo i Komino. Površina: 316 km2. Broj stanovnika: oko 411.000 stanovnika. Geografski položaj: u Sredozemnom moru, 92 km južno od Sicilije i 290 km severno od Afrike, Glavni grad: Valeta; Zvanični jezici: malteški (semitski) i engleski; većina govori i italijanski . Religija: katolička. Valuta: evro. Vremenska zona: CET (+1 GMT), ista kao u Srbiji. Prosečna temperatura: 10-18˚C zimi; 22-33˚C leti;. Električna energija: 240 volti, ali priključak nije kao u Srbiji, nego kao u Velikoj Britaniji (većina hotela na recepciji ima adapter, ali preporučujemo da ga ponesete). Voda: bakteriološki i hemijski je ispravna, ali se za piće preporučuje korišćenje flaširane vode. Telefoniranje: najjeftinije je telefonirati iz lokalne pošte ili govornice; sve mobilne mreže imaju roming. Prevoz: vozi se levom stranom, kao u Velikoj Britaniji; novac za autobusku kartu daje se vozaču po ulasku u autobus (trenutne cene karata za odraslu osobu: jednodnevna 2,60 evra, sedmodnevna 12 evra; za decu 3-10 godina: jednodnevna 0,50 evra, sedmodnevna 2,30 evra; do 3 godine: besplatno); karte za noćni prevoz kupuju se posebno, cena 2,50 evra (linije uglavnom od Pačevila do drugih turističkih mesta); postoje i linijski trajekti, kao i water-taxi. Taksi: vozila nemaju taksimetre, savetujemo da dogovorite tarifu pre nego što uđete u vozilo; bela vozila se zaustavljaju na ulici, dok su crna vozila na poziv i malo su jeftinija. Rent-a-car: dnevna cena je od 25-50 evra; nudimo uslugu rezervacije unapred. Kupovina: najveći broj radnji nalazi se u Slimi i Valeti; radnim danima otvorene su od 9.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 časova (subotom je veliki broj radnji zatvoren u poslepodnevnim časovima), ali mnoge manje prodavnice u turističkim oblastima tokom leta rade do 22.00 časa ili do ponoći. Lokalni specijaliteti: pastizzi (ukusni slatkiši sa sirom), timpana (testenina sa sirom i jajima), fenek (zec)
Noćni život: većina kafića, barova, pabova, noćnih klubova, restorana, bioskopa i kazina nalaze se u oblasti Sent Džulijansa, naročito u Pačevilu.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu AIK Bamke na dan plaćanja.
 • Plaćanje može biti u gotovini, platnim karticam, ili avansnim računom (profakturom), sa rokom uplate jedan dan od datuma izdavanja avansnog računa. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima na licu mesta, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140, a krajnji rok za otkaz aranžmana po ovom osnovu 5 dana pre otpočinjanja putovanja).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije

 

NAČINI PLAĆANJA:

 • - gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
 • - čekovima građana do 6 mesečnih rata.
 • - platnim karticama
 • - preko računa.

TOP TOURS  COMPANY d.o.o. , Bulevar Dedpota Stefana 7, Beograd
MB: 20837969,  PIB: 107619223,  email:  office@toptoursad.com,
Tel: +381 11 2540452, Licenca: OTP 35/12, TR: 105-51538-33 AIK BANKA

Organizator putovanja je KonTiki Travel& Service d.o.o, Beograd, 27. marta 12. Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0008/2016 od 25.01.2016.godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 30055573, od 25.01.2017.godine , Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

SLIEMA CHALET 3*117 Tower Road, SLM 1605 Sliema, SLM 1600 www.sliemachalethotel.com
Sliema Chalet je mali moderni hotel koji se nalazi na popularnoj promenadi u Sliemi. Pozicija mu je odlicna jer se u njegovoj neposrednoj blizini nalaze brojni kafici, restorani u kojima se servira lokalna i internacionalna kuhinja, prodavnice, najveći zatvoreni tržni centar na Malti “The Point”.  Hotel nudi  različite sadržaje   koji arantuju gostima udoban i nezaboravan boravak. Raspolaže sa 7 spratova na kojima se nalaze standardne i sobe sa pogledom na more. Sobe su moderno opremljene  i  imaju privatno kupatilo, klimu, grejanje, satelitski  TV, fen za kosu. 

PLAZA REGENCY 3* 248, Tower Road, Sliema, SLM 1600, Tel: +356 2134 129                www.plazahotelsmalta.com
Nalazi se na promenadi u Slimi na samoj obali, u delu koji se graniči sa Sent Džuliansom pa nudi predivan pogled na Sent Džulians i zaliv Baluta. Prodavnice, restorani i noćni klubovi su lako dostupni, a na stotinak metara je stanica gradskog prevoza. Hotel se sastoji od dve zgrade koje na šestom i sedmom spratu povezuje most. U restoranu iz kog se pruža pogled na zaliv služe se doručak na bazi švedskog stola. Ostale sadržaje čine zatvoreni bazen sa prirodnom svetlošću, đakuzi, bar i kafeterija koji nude lagane obroke i internet kafe. Vaučeri za bežični internet koji je dostupan u celom hotelu mogu se kupiti na recepciji. Sobe su uređene u različitim stilovima, klimatizovane su, imaju kupatilo, TV, telefon, fen i sef koji se plaća. Sobe sa delimičnim pogledom na more i pogledom na more imaju i balkon, dok superior sobe sa pogledom na more pored balkona imaju i ketler sa izborom čaja i kafe i frižider/mini-bar.

CARLTON 3* 261 Triq It - Torri, Tas-Sliema, Malta, Tel: +356 2131 5765 www.carltonhotelmalta.com
Nalazi se na glavnom šetalištu u Slimi, pored obale mora u blizini Sent Džulijansa. Sobe hotela su moderno dizajnirane i u svom sadržaju imaju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Sobe u hotelu ima besplatan bežični internet. Većina soba imaju pogled na more. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Na krovu hotela se nalazi bazen i terasa za sunčanje. Automati za prodaju pića i grickalica su gostima na raspolaganju tokom celog dana. U neposrednoj okolini se nalazi veliki broj kafića, restorana i barova, takođe i jedina mala peščana plaža. Direktno ispred hotela se nalazi autobuska stanica.

HOTEL CAVALIERI 4*, Spinola Road, St Julian's -STJ 3019, Tel: +356 2318 0000                                         www.cavalierihotelmalta.com

Nalazi se na samoj obali mora sa pogledom na Balluta bay, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini promenade Sent Džulijans-a, centra noćnog života i glavnih gradskih autobuskih linija. Hotel ima 258 soba, sve imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar i internet, kupatilo, fen. Doručak je na bazi švedskog stola. Hotel ima  restoran sa pogledom na zaliv, internet, menjačnicu, rent a car, prodavnica suvenira, zatvoreni bazen sa solarijumom . Od ostalih sadržaja dostupna je sauna, đakuzi i fitness centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 

HOTEL DIPLOMAT 4*, 173 Tower Road, Sliema - SLM 1609, Tel:+356 2134 5361            www.diplomat.com.mt
Hotel u centru Slime, direktno na obali, pored glavne gradske promenade i blizu mnogobrojnih restorana, barova, prodavnica, kazina i bioskopa. Hotel takođe raspolaže otvorenim bazenom (sa džakuzijem) koji se nalazi na krovu, kao i saunom. Sadržaji u sobama: besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, klima-uređaj, aparat za čaj i kafu, mini-bar, sef. Sobe imaju frontalni ili bočni pogled na more ili gledaju na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja. 
HOTEL PRELUNA 4*, 124 Tower Road, Sliema SLM 1605, Tel:  +356 2133 9366                www.preluna.com
Hotel se nalazi na samoj obali Slime iz čijih se prostranih soba pruža pogled na grad i Mediteran. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i sadrže aparat za pripremu čaja/kafe, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom i tušem. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Spa centar nudi zatvoreni bazen sa 2 velike hidromasažne kade i široki spektar sadržaja za fitnes i opuštanje (zatvoreni bazen koji se greje, sauna I dva džakuzija). Hidromasažne kade dostupne su i na predivnoj krovnoj terasi hotela, gde je i teren za mini-golf! U jednom restoranu obroci se služe na bazi švedskog stola, a druga dva restorana specijalizovani su za jela italijanske i japanske kuhinje. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Svake nedelje besplatno se organizuje plesno veče “The taste of Malta”, što je idealna prilika da gosti probaju maltešku hranu, vina i likere, ali i da saznaju više o lokalnoj baštini i tradiciji.

RADISSON BLU RESORT 5*, St. George's Bay, St. Julian's, STJ 3391, Tel: + 356 2137 4894                                                                  www.radissonblu.com/stjuliansresort-malta
Hotel se nalazi u mirnom delu zaliva Sent Džordž sa divnim panoramskim pogledom na ovaj zaliv i more, a od Sent Džuliansa udaljen je 15 minuta šetnje. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji: zatvoreni bazen, đakuzi, teretana, svlačionice, sauna, dva teniska terena, koja su takođe besplatna, zatim ronilački centar, salon za lepotu. Nudi besplatan šatl-bus do Sent Džuliansa. U sklopu hotela su 3 restorana (od kojih jedan sezonski) i 2 bara, a doručak i večera se služe na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Kon Tiki“. Sve sobe su klimatizovane, prostrane, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, TV sa satelitskim kanalima, balkon, telefon, mini-bar, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, presu za peglanje pantalona, besplatan bežični internet.

GRAND HOTEL EXCELSIOR 5*        Great Siege Road, Floriana, FRN1810, Tel: +356 2125 0520
www.excelsior.com.mt

Smešten na samoj obali u Floriani, ovaj grandiozni hotel nalazi se na samo 3 minuta od glavnog grada Valete, a okružuju ga utvrđenja iz XVI veka, sa izvrsnim pogledom na luku i ostrvo Manoel. Hotel 2 puta dnevno obezbeđuje besplatan prevoz do Valete. Na nekoliko minuta od hotela nalazi se glavni autobuski terminal u Valeti tako da je odlično povezan sa svim turističkim lokalitetima na Malti, a u blizini je i pristanište trajekata koji voze do Slime. Hotel ima privatnu marinu za jahte, zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, parno kupatilo, spa i fitnes centar, centar za lepotu, 3 restorana, 5 barova. U glavnom restoranu se doručak i večera služe na bazi švedskog stola, a pogled koji se pruža naročito prilikom izlaska i zalaska sunca je fantastičan. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju i zajedničkim prostorijama. Standardne sobe su elegantne, prostrane, klimatizovane, imaju veliko kupatilo sa kadom, tuš-kabinom i telefonom, tolaetni pribor, LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon, radio, radni deo, priključak za internet, sofu, sef, mini-bar, ketler sa izborom kafe i čaja, bademantil, papuče, dok deluxe sobe pored sadržaja standardnih soba imaju i prostrani balkon. Zanimljivo je dodati da su u ovom hotelu odsedale mnoge poznate ličnosti: kralj Španije Juan Carlos, Rod Stewart, Tom Jones, David Guetta, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Black Eyed Pees, Snoop Dogg, LMFAO i drugi.


INTERCONTINENTAL  5* St. George's Bay, St. Julian's, STJ 3310, Tel: + 356 2137 7600       www.ichotelsgroup.com/intercontinental/hotels/gb/en/st.-julians/malha/hoteldetail  
Smešten u srcu Sent Džuliansa, ovaj hotelski kompleks nalazi se na samo 200 metara od peščane plaže u zalivu Sent Džordž. Veliki uređeni vrt je na sedmom spratu hotela. Sportski sadržaji obuhvataju 2 terena za skvoš i fitnes centar koji je najveći na ostrvu, aerobik, zatvoreni bazen, a spa-centar ima saunu, parnu sobu, tursko kupatilo, centar za lepotu i masaže. Hotel nudi izbor od 8 restorana i 3 bara, u kojima se služe veoma raznovrsna jela, od mediteranskih do azijskih, a doručak i večera se u glavnom restoranu služe na bazi švedskog stola. Sve sobe su klimatizovane i elegantno uređene, imaju kupatilo sa kadom ili tušem, toaletni pribor, bademantil, papuče, balkon, TV sa satelitskim kanalima, radni deo, telefon, radio, mini-bar, fen, peglu i dasku za peglanje, sef, ketler sa izborom čaja i kafe, besplatni bežični i kablovski internet.

HILTON 5*, Portomaso St. Julian’s, PTM 01, Malta , Tel: + 356 2138 3383       www.hiltonmaltahotel.com
Ovaj elegantni hotel nalazi se u centru Sent Džuliansa na obali stenovite plaže u marini Portomaso. Zbog ovakve fantastične lokacije na  par minuta hoda je od brojnih barova, restorana, prodavnica, a Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje. Od sadržaja hotel nudi 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, đakuzi, jedan veliki zatvoreni bazen, spa-centar, saunu, parno kupatilo, teretanu, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centar za sportove na vodi i ronilački centar, kazino. Doručak i večera služe se na bazi švedskog stola. Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne. Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, mini-bar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu), dok je u lobiju internet besplatan.

room 1
BEČ
Cena od € 69

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od  najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Pogledaj opis aranžmana
room 1
DVORCI BAVARSKE
Cena od € 159

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini, Bavarskoj, čiji je glavni grad Minhen. Ove građevine su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja i u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije.

Pogledaj opis aranžmana
room 1
PRAG
Cena od € 69

Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.

Pogledaj opis aranžmana
room 1
BERLIN
Cena od € 169

Grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom koji je razdvajao dve kulture - istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem SAD, Britanije i Francuske, grad koji je posle Drugog svetskog rata pretrpeo teško razaranje i zbog toga nazvan "Vremenskom nulom", danas je jedan od najvećih i turistički najposećenijih gradova Evrope.

Pogledaj opis aranžmana
room 1
BUDIMPEŠTA
Cena od € 49

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj opis aranžmana